close

Fouten voor beginnende backpackers

Inpakken

Wees voorzichtig met het meenemen van overtollige bagage. Als je rugzak 65 liter is, heb je misschien de neiging om hem zoveel mogelijk te vullen: een grote vergissing. Ruimte is een kostbaar goed, net als het gewicht dat u gaat dragen, en misschien voegt u onderweg een paar dingen toe. Het kan ook zijn dat je wat eten of drinken moet meenemen dat je nodig hebt in die rugzak, en misschien heb je vanaf het begin niet die ruimte.

Planning en boeking

Het is waar dat je een bepaald idee moet hebben van waar je heen gaat en waar je gaat slapen, maar je moet relatieve planning maken. Dat wil zeggen, het moet zo flexibel mogelijk zijn, niet te veel boeken en onszelf proberen te sluiten voor een specifiek plan, vooral als we het hebben over een lange reis.

Geld

Fundamenteel en delicaat onderwerp. We mogen nooit zonder geld komen te zitten, maar het is helemaal niet aan te raden om met grote bedragen te verhuizen. Het is belangrijk om te weten welke toegang we hebben tot geldautomaten op onze bestemming en of onze kaart zal werken.

Reisgenoten

Het is erg belangrijk om te weten of je alleen wilt reizen, en wat dat inhoudt, of dat je het gaat doen met iemand, een goede vriend of een speciaal iemand. Als u een fout maakt met uw reisgenoot, kan dit deze verpesten of het u erg moeilijk maken. Evenzo, als u niet gewend bent aan backpacken, is het misschien beter om wat ervaring op te doen voordat u alleen reist.

Het begin van uw reis

Het is tijd om vooruit te kijken, alles wat je te wachten staat. Zoek naar een bepaalde ontkoppeling, doe niet alsof je dagelijks met je verbonden blijft. U kunt communiceren via Skype of een van de vele opties die internet af en toe biedt, maar vergeet niet dat u vertrekt, dat u de verbinding verbreekt. Je hebt genoeg om je aan te passen aan het “ritme van je heden” om te doen alsof je er twee co├Ârdineert, je raakt gestrest, uitgeput en je zult niet hetzelfde genieten.

admin

The author admin

Leave a Response