close

Simpele tips voor uw reis die u geweldig zult vinden

Reis comfortabel in het vliegtuig

Neem comfortabele kleding mee voor het vliegtuig, vooral als het een lange reis is. Neem ook een headset, een oogmasker en een opblaasbaar hoofdkussen mee in uw vliegset. De set neemt weinig ruimte in en kan u helpen om een ​​meer ontspannen en rustige vlucht te hebben. Als het je lukt om tijdens de vlucht uit te rusten, kom je met veel meer energie op je bestemming aan.

Het kan ook geen kwaad om een ​​tandenborstel en wat parfum mee te nemen, als het een lange reis is, voel je je frisser.

Pas op voor oplichting

Een andere essentiële reistip is om meer te weten te komen over de meest voorkomende oplichting in het land dat u gaat bezoeken. Echt … in elk land veranderen ze! En soms kunnen ze je verrassen Als je er een beetje over leert, kun je tijdens je ervaring een slechte drank vermijden.

Reizen met een verzekering is meer dan advies

Sluit een reisverzekering af die mogelijke ongevallen, ziektes en zelfs verloren bagage dekt. Ze zijn niet duur en geven u veel gemoedsrust. Je struikelt en verstuikt je enkel: naar de dokter. Een maagaandoening krijg je van eten aan een straatstalletje: naar de dokter … snel en zonder complicaties. Houd er rekening mee dat in de meeste landen, als er iets met u gebeurt en u naar de dokter moet zonder een ziektekostenverzekering, u uiteindelijk de bijbehorende kosten moet betalen en deze zijn meestal erg hoog.

Jouw herinneringen

Blijf weg van de typische souvenirs zonder persoonlijkheid, gemaakt in China (tenzij je natuurlijk in China bent). Zoek iets speciaals, iets dat je op een authentieke manier zal herinneren aan het avontuur dat je hebt beleefd. Het is misschien niet zo gemakkelijk te vinden, maar het is de moeite waard.

admin

The author admin

Leave a Response