close

Tips voor beginnende backpackers

De bagage in elkaar zetten

Een goede backpacker moet zijn koffer inpakken met de gedachte dat hij de rugzak op zijn rug zal moeten dragen. Bespaar uzelf de ruimte voor de dingen die er echt toe doen.

Probeer te ordenen wat u echt van dienst zal zijn en wat niet, overweeg de hoeveelheid nutteloze dingen die u bij u draagt ​​of die u overal kunt krijgen. Houd ook rekening met het klimaat van de plaats waar u heen gaat en de activiteiten die u gaat doen.

Rugzak, schoenen en anderen

Reisproducten kunnen duur zijn vanwege de veeleisende omstandigheden die ze vereisen. Hij denkt dat het de moeite waard is om een ​​rugzak van goede kwaliteit te kopen, aangezien ze meestal tientallen reizen maken. Hetzelfde gebeurt met laarzen en trekkingschoenen, sneeuw of regen. Kies eerst de essentie en laad geen accessoires op die buiten uw budget vallen.

Geld besparen

Als je eenmaal onderweg bent, realiseer je je dat geld vliegt. Er zijn veel manieren om geld te besparen zonder de belangrijkste toeristische attracties op te offeren waarvan je altijd al hebt gedroomd om te bezoeken. Het belangrijkste is om te besparen op accommodatie, vervoer en eten, kijk naar de deals!

Hoe te eten

Het zou geweldig zijn om altijd in goede restaurants te kunnen eten, maar het zou je duur komen te staan, dus we raden je aan straatvoedsel te proberen of in de supermarkt te kopen en te koken als je iets huurt.

Met mensen praten

Je kunt allerlei soorten mensen ontmoeten, van over de hele wereld, die dezelfde ervaring hebben als jij, of je kunt lokale mensen ontmoeten die je ook advies kunnen geven, interactie met de lokale bevolking kan zowel ongelooflijk nuttig als verrijkend zijn.

admin

The author admin

Leave a Response