close

Tips voor je lange reis

In het vliegtuig

1. Probeer altijd op een positie op de eerste rijen te blijven (u stapt uit tussen de eersten en arriveert vóór de paspoortcontrolerij) en het raam (u kunt veel comfortabelere dutjes doen en genieten van het panorama), maar als de vlucht lang is, zijn er Wie geeft er de voorkeur aan de gang … om naar de badkamer te gaan hehe (blijf trouwens niet in de buurt van de badkamer, want mensen zullen continu binnenkomen / vertrekken en je zult niet goed kunnen rusten).

2. Vergeet niet je mp3, Kindle, tablet met een film, enz. Mee te nemen (hoewel tegenwoordig bijna alle vliegtuigen een USB hebben).

3. Breng oordopjes, saron en technologie bij de hand. Je kunt hem uit je rugzak halen voordat je het vliegtuig ingaat, zodat je niet duizend keer later opstaat.

Documentatie

4. Onthoud dat u in de meeste landen wordt gevraagd een paspoort te tonen dat minstens 6 maanden geldig is. Het is geen goed idee om een ​​reis te beginnen met een verlopen paspoort (of zonder gratis bladen)

5. Probeer kopieën van al uw documenten in pdf te maken, bewaar ze in dropbox of stuur ze per e-mail. Het is ook interessant om gedrukte kopieën mee te nemen op plaatsen waar u het origineel niet achterlaat.

Reis

6. Kom meer te weten over het verleden en heden van het land waar je heen gaat: anders ervaar je het niet volledig, bezoek het gewoon. Het zal u helpen veel van de situaties waarin u zult leven te begrijpen.

7. Ga naar de VVV-kantoren voor informatie over gratis evenementen, festivals en dingen die je in de stad kunt doen. Maar wees voorzichtig, soms werken deze kantoren als echte particuliere bureaus en willen ze u rondleidingen en activiteiten verkopen om hun commissies te verdienen.

8. Mis de gratis rondleidingen die tegenwoordig in bijna elke uithoek van de wereld plaatsvinden niet: ze zijn een perfecte manier om mensen te ontmoeten en een plek te ontdekken door toedoen van degenen die er leven. Hoewel het ‘gratis rondleidingen’ zijn, is de regel dat je een goede fooi achterlaat, dat de gidsen hard werken.

admin

The author admin

Leave a Response