close

Trucs om een romantische kamer te versieren

Verwijder afleiding en rommel

Een romantische decoratie is niet moeilijk te realiseren, aangezien de details en accessoires de sfeer creëren, maar afleidingen kunnen de sensualiteit snel doen verdwijnen. Zorg er eerst voor dat je je kamer schoon en netjes houdt. Houd ook rekening met geurtjes, zet de wasmand ergens anders neer en gooi de hondenmand weg.

Tinten en kleuren

Gebruik bij het kiezen van kleuren voor decoraties en accessoires kleuren die u aan liefde herinneren. Gebruik voor meer passie verzadigde en saaie rode tinten. Kies voor een rustige decoratie pastelkleurige versies. Paars en viooltjes zijn ook romantische en creatieve kleuren, vooral in combinatie met rood. Gebruik voor neutrale kleuren zwart om elegantie toe te voegen, of wit voor een relaxte look.

Zachte verlichting

Verlichting voor een romantische kamer moet zacht zijn. Gebruik geen plafondlampen, deze zijn het minst gunstig. Gebruik in plaats daarvan nachtkastjes. Laat de lampen niet meer dan 60 watt hebben om een ​​warme omgeving te creëren. Indien gewenst kunt u lampen met een roze tint gebruiken om een ​​zachte, sfeervolle verlichting te creëren.

Romantisch meubilair

Als u op zoek bent naar nieuw meubilair, zijn Victorianen de beste optie. Deze hebben rondingen, ingewikkelde details en lijnen waardoor ze perfect zijn voor de hoofdruimte. Voor een moderne optie kunt u minimalistische meubels gebruiken, die niet veel aandacht trekken en de accessoires voor zichzelf laten spreken.

accessoires

Bloemen mogen niet ontbreken, of ze nu natuurlijk zijn in een vaas of in patronen op kussens, vloerkleden of gordijnen. Gebruik de schilderijen met romantische landschappen, stellen of bloemen. Spiegels zijn een goede decoratie in kamers omdat ze licht reflecteren en er glamoureus uitzien. Gebruik zware gordijnen om licht en geluid van buitenaf te bedekken.

Beddengoed en lakens

Het bed is het middelpunt van de kamer, zeker bij een romantische decoratie. Investeer in lakens van goede kwaliteit, bij voorkeur satijn. Gebruik zachte, comfortabele spreien. Houd het bed altijd netjes en vouw de sprei op zoals in hotels om het een elegante uitstraling te geven. Gebruik niet veel kleine kussens.

admin

The author admin

Leave a Response