close

Weet u welke technologieën ons werkende leven volgend jaar zullen veranderen?

Cybersecurity

Dit is een probleem dat al een paar jaar in opkomst is en dat ook in 2020 een prioriteit zal blijven. Het beschermen van alle digitale informatie, gegevens en het scala aan inhoud dat elke persoon heeft of genereert op internet, is steeds belangrijker geworden naarmate ze voorbijgaan. jaren. Daarom zullen er het komende jaar steeds meer geavanceerde cryptografische technieken, innovatieve manieren zijn om uw identiteit op internet te beschermen en de regels voor het versterken van de beveiliging in de online wereld.

Edge computing

Deze technologie gaat over een nieuwe manier om gegevens te verwerken en te begrijpen. Kortom, tot nu toe waren alle apparaten die gegevens verzamelen of die verband houden met het internet der dingen verantwoordelijk voor het verzamelen van deze gegevens en deze vervolgens uploaden naar de ‘cloud’. Edge computing heeft echter tot doel dit “passieve” gedrag te veranderen met zijn nieuwe filosofie. En door deze ontwikkeling kunnen de gegevens dichter bij de plaats worden geanalyseerd waar ze zijn gemaakt of verzameld, waardoor tijd wordt bespaard en resultaten of analyses praktisch in realtime worden weergegeven.

Kunstmatige intelligentie

Hoewel kunstmatige intelligentie al enkele jaren zeer relevant is, lijkt het anno 2020 nog meer het geval te zijn. En het is dat in deze technologische vooruitgang tegenwoordig veel hoop wordt gevestigd om de dagelijkse praktijk van bedrijven te verbeteren. Dit komt omdat het de ideale tool is om de klantervaring te verbeteren, diensten te verlenen en informatie efficiënter en productiever te beheren. En hoewel we al een beetje weten over de manier waarop deze technologie werkt, moeten we bedenken dat voor volgend jaar het idee is dat het op een meer organische, meer intuïtieve en ‘natuurlijkere’ manier voor gebruikers wordt opgenomen.

Gegevens voor beslissingen

Besluitvorming binnen een bedrijf is altijd een van de belangrijkste pijlers. Dat is de reden waarom technologieën zoals het internet der dingen of big data-analyse, geconfronteerd met de nieuwe, de hoogste posities in de ranglijst blijven innemen. Het idee om gegevens te kunnen gebruiken om een ​​basis of ondersteuning te geven aan een belangrijke beslissing, is een manier om ervoor te zorgen dat de beslissing een goede basis heeft en dat er op de een of andere manier bewijs is dat dient als bewijs waarom het zal werken.

5G-technologie

Hoewel we ons al jaren voorbereiden op de komst van 5g-technologie, lijkt 2020 het jaar te worden waarin deze technologie zal schitteren als nooit tevoren. Deze nieuwe generatie die de draadloze communicatie nog verder wil verbeteren, wil ons ook steeds meer integreren en verbinden. En het is dat hoewel het nog niet is gelanceerd, experts zeggen dat het een meer bijgewerkte, snellere, stabielere en vooral sterkere connectiviteit is, die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop we informatie begrijpen, verwerken en ernaar handelen.

admin

The author admin

Leave a Response